Administrația publică și internetul

Sorin Dan ȘANDOR

Abstract


Revoluţia informaţională din ultimii ani pune întreaga omenire în faţa unei noi provocări. Profeţii celui de-al treilea val nu au putut prevedea că noile tehnologii vor schimba mai mult decât sectorul economic. Societatea informaţională înseamnă schimbare în toate domeniile vieţii. Nu este vorba doar de un nou mod de producţie, dar şi de noi modalităţi de consum, o nouă cultură şi noi moduri de petrecere a timpului liber. Era informaţiei a fost deschisă de posibilitatea de a stoca şi distribui informaţia la nivel global, sub orice formă: scrisă, video sau audio. Modelul şi nucleul societăţii informaţionale este şi va fi Internetul. Europa a fost mult devansată de SUA în acest domeniu, dar recuperează repede.


Text integral:

PDF

Referințe

  • În acest moment nu există referințe.

Creative Commons License
Revista Transilvană de Științe Administrative by RTSA is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Based on a work at http://rtsa.ro/rtsa

Electronic ISSN: 2247-8329 | Print ISSN: 1454-1378 |  © AMP

The opinions expressed in the texts published are the author’s own and do not necessarily express the views of TRAS editors. The authors assume all responsibility for the ideas expressed in the materials published.